Eesti üks parimaid võitlejaid Maxim Vorovski: minu eesmärk on võita maailma tippe

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võitlusstaar Maxim Vorovski allkirjastas lepingu populaarse sarjaga
Võitlusstaar Maxim Vorovski allkirjastas lepingu populaarse sarjaga Foto: MediaMarketing

Tallinna võitluskunstide klubi First Fighting Club üks tegusamaid sõdalasi on kickpoksija Maxim Vorovski, kelle rekordiks on praegu 31 matši, millest 29 on ta võitnud.

Foto: MediaMarketing

12 heitlust neist on olnud King of Kingsi sarjas, kust on tulnud ka kaks kaotust ja üks draw ehk viik. Enne Saku Suurhallis toimuvat Grand Prix etappi tunneb Maxim ennast suurepäraselt, seal on tema vastaseks superfight`is eeldatavalt Ukraina esindaja Igor Liapin.

Foto: MediaMarketing

Maxim Vorovski viimaseks võitluseks oli Xplosion Fight Series 12. septembril Tondiraba Jäähallis, kus ta võitis kindlalt kickboxingu superstaari Sahak Parparyani, kes on rahvuselt armeenlane ning elab ja treenib hetkel Amsterdamis.

Oma parimate matšidena nimetab kickpoksija võitu üritusel Glory Dzhabar Askerovi vastu! 

«Viimased kaks hooaega olin ma väga hõivatud, kuid edukas, ma võistlesin välismaal ja kodus ning minu matše näidati Eurospordis ja Boets TV-s,» meenutab Maxim. «Ma võitsin kõik kuus matši, kolm nendest oli tippmaailmameistrite vastu — Vladimir Idrany on Tatnefti , Dawid Kaspersky Superkombati ja Sahak Parparyan It`s Showtime maailmameister ja Glory võistluse contender (kandidaat)!»

Maximi vastane Tallinna Grand Prix` etapil on Igor Liapin, kes on KOK reitingus number üks ning Eesti võitleja hinnangul noor, kogenud ja tugev vastane. Enda tugevusteks peab Maxim oma kiirust, jõudu, vastupidavust ja kindlat soovi võistelda. «Minu eesmärk on võistelda ja võita kõige tugevamaid maailma tippe,» kinnitab ta.

«See on Eesti jaoks väga oluline, et maailma kuuluv promotion King of Kings ja Eurospordi kanal tulevad meie isamaale,» lisab kickpoksija. «Loodan, et rohkem noori inimesi hakkab võitluskunstidega tegelema ja professionaalid saavad rohkem võimalusi võistelda!»

Foto: MediaMarketing

Maxim ise on mitu korda olnud Eurospordi ekraanil ja üks kord ka live-saates.

Ta üritab alati endast parimat anda, sest tegelikkusest on Eurospordis pildile saamine suur võimalus endale nime teha. Sõna «fänn» Maximile ei meeldi, ta ütleb pigem «toetajad» ja ta on neile tänulik, sest toetus on võitlejale väga oluline, seega ootab ta omi austajaid ka 17. oktoobril Saku Suurhalli.

Nagu teisedki tipptegijad, peab Maxim Vorovski võitluskunstidega tegelemist täpselt oma elustiiliks. Sellega alustas ta ja on treeninud juba 19 aastat. 

«Algul tuleme me kõik saalidesse selleks, et õppida enesekaitset ja võitlemist,» räägib ta. «Võitluskunstid õpetavad meid kontrollima oma tundeid ja emotsioone, me õpime võitma oma nõrkusi nagu laiskus ja hirm.»

VAATA VIDEOT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles