Sel reedel esineb Tallinnas ilusa trummi ja bassi kuningas Marcus Intalex

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilusa drum’n’bassi kuningas Marcus Intalex
Ilusa drum’n’bassi kuningas Marcus Intalex Foto: promo

Boing Punk Tschak nimelise ürituse raames astub DJ pulti trummi ja bassi kuningas Marcus Intalex Berliinist. Talle sekundeerivad kohalikud satelliit-DJd Planeet ja Studious.

Nii artisti kui DJna on Marcus Intalex soulful ehk hingelise ja ilusa drum’n’bass muusika eestvedaja. Juhtides oma plaadifirmat Soul:r, on ta koostööd teinud artistidega nagu S.P.Y ning Calibre. Marcuse DJ-esinemised on alati maitsekad ning ta ei karda testida drum’n’bass-muusika piire esitades kogu selle muusikastiili spektrumit. Techno muusika on alati olnud tema üks mõjutajatest ning ta on ka saavutanud edu oma varjunime Trevino taga. Sel reedel esitab Marcus siiski drum’n’bass-muusikat ja lubab väga emotsioonaalset ning tantsitavat esinemist!

Üritus Boing Punk Tschak on uks imelisesse ning mehaanilisesse maailma, kus kõik elab ja töötab bassiauru jõul. Kuulda saab muinasjutulisi olendeid – Tschak-sisalik, Punk-keel, kass-kopterit ja dropimeredel igavesti seilavat Lendavat Hollandlast. Näha võib sürrealistlikku visuaal-installatsiooni ning aurupungilikku klubikujundust.

Warsteiner esitleb: Boing Punk Tschak, Marcus Intalex, sel reedel klubis Privé! Lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles