Selfie'd on tapnud rohkem inimesi kui haid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sukelduja selfie haiga
Sukelduja selfie haiga Foto: SCANPIX

Uue uuringu kohaselt on sel aastal selfie'dega seoses surma saanud rohkem inimesi kui hairünnakutes.

Viimatine traagiline juhtum leidis aset Taj Mahalis, kui 66-aastane jaapanlane kukkus pilti tehes trepist alla ja suri, vahendab Mashable. Sellega jõudis tänavuste selfie-surmade arv 12-ni. Võrdluseks: hairünnakutes on sel aastal hukkunud kaheksa inimest.

See kõik kõlab musta huumorina, kuid kahjuks pole tegemist naljaga. Need surmad juhivad tähelepanu sellele, et tundmatus keskkonnas pildistamisele keskendumine võib olla ohtlik.

Neli tänavust selfie-surma leidsid aset kukkumise tõttu. Järgmine ohtlik asi on rongid - inimesed on püüdnud rongiga pildile jääda või masinate peale ronida.

Mitmed turismiobjektid on piiranud selfie'de tegemist või selfie-pulkade kasutamist. Colorado park oli sunnitud üldse uksed sulgema, kuna külastajad tegid pilte karudega. Selfie-ohu pärast on muret tundnud isegi Tour de France'i ratturid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles