Billboard nimetas aasta naiseks Fergie

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fergie
Fergie Foto: SCANPIX

Black Eyed Peasi laulja ja kuuekordne Grammy võitja Fergie saab aasta naise auhinna 2. detsembril New Yorgis toimuval 2010 Billboard Women in Music üritusel.

«Billboardi aasta naise auhinna saamine on suur au ja karjäärisaavutus,» vahendab Fergie sõnu billboard.com.

Fergie tuuritas 2010. aastal koos Black Eyed Peasiga üle maailma, esitades hitte bändi üliedukalt 2009. aasta albumilt «The E.N.D.».

Black Eyed Peas on Billboard Hot 100 edetabelis esikohal püsinud rohkem nädalaid järest kui ükski teine artist tabeli 52-aastases ajaloos. Singel «Boom Boom Pow» valitses tabelit 12 nädalat ja «I Gotta Feeling» 14 nädalat. Lisaks on «I Gotta Feeling» Nielsen SoundScani ajaloo enimmüüdud digitaalne laul.

«The E.N.D.» on esimene album kahe aastakümne jooksul, millelt on jõudnud viis lugu Billboard Hot 100 singlimüügitabeli esikümnesse. Album on USAs müünud 2,8 miljonit koopiat.

30. novembril ilmub Black Eyed Peasi kuues album «The Beginning», mille esimene singel «The Time (The Dirty Bit)» avaldatakse 9. novembril.

Fergie avaldas sooloartistina 2006. aastal albumi «The Dutchess», millelt jõudis kolm laulu Hot 100 tabeli esikohale.

Lisaks edukale muusikukarjäärile ja rinnavähiga võitlemisele pühendatud heategevustööle tegutseb Fergie mitme moekollektsiooni, parfüümi ja näitlemiskarjääriga.

«Fergie vallutas muusikatööstuse esimese hetkega ja pühitseme aasta naise auhinnaga tema karjäärisaavutusi ja erakordset edu. Fergie on ainulaadne artist, kes mõistab nii äri kui stiili ja on pühendunud heategevusele, mis on teinud temast eeskuju edasipürgivatele naisartistidele üle maailma,» rääkis Billboardi peatoimetaja Bill Werde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles