Jolie ja Pitt plaanivad lapsendada Süüria orvu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie, Zahara Marley Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt
Angelina Jolie, Zahara Marley Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt Foto: SCANPIX

Angelina Jolie ja Brad Pitt plaanivad väidetavalt lapsendada Süüriast pärit orvu - ühe kolmest vennast, keda näitlejanna kohtas Süürias missioonil olles.

38-aastane Hollywoodi staar ja ÜRO erisaadik soovis alguses lapsendada kõiki kolme, kuid Brad oli sellele vastu, kirjutab Radar Online.

«Ühel sooloreisil kohtus Angeline kolme süüria orvuga. Nad on vennad. Keskmine poiss oskas veidi inglise keelt ning vanim oli väga vaikne, kuid hoidis terve visiidi ajal Angelina lähedusse,» rääkis allikas. 

Poiste isa viidi minema Süüria sõdurite poolt ja ema hukkus, kui nende maja puruks pommitati.

Paar, kelle kolm vanemat last on lapsendatud, on andnud sisse ametliku taotluse adopteerimiseks. 

«Angie tahtis lapsendada kõiki kolme, kuid kui ta tagasi USAsse jõudis ja Bradile sellest rääkis, polnud mees sellega nõus. Kuuelt lapselt üheksa lapse kasvatamisele minek on liig ja Brad muretses, kuidas see nende teisi lapsi mõjutaks. Angie ei vaielnud vastu, sest mõistis, et see poleks võimalik,» sõnas allikas. Süüria lapse lapsendamiseks võib kuluda vähemalt pool aastat.

Bradi ja Angelina peres kasvab juba kuus last - 14-aastane Maddox, 11-aastane Pax, kümnene Zahara, üheksane Shiloh ja seitsmeaastased kaksikud Max ja Vivienne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles