Hannes Võrno ja Peeter Oja toovad lavale Eesti rõivabrändi WABA

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Uba

Hannes Võrno ja Peeter Oja 9. oktoobril esietenduv roadshow “EESTI 99” toob lavale Mait Malmsteni ja Indrek Kaingi loodud rõivabrändi WABA riided. 

Teater POINT ja rõivabränd WABA sõlmisid koostöökokkuleppe alanud teatrihooajaks. Innovaator Indrek Kaingi ning näitleja Mait Malmsteni 2014. aastal loodud bränd WABA annab Võrno ja Oja roadshow tarbeks läbi hooaja piiramatul hulgal Eesti Mehe Särke. 

“Ei ole võimalik üheselt määratleda, kas “EESTI 99” toob lavale Malmsteni ja Kaingi loodud särgid või aitab WABA hoopis lavastusel publiku ette jõuda” rääkis produtsent Karl Kermes. “Ja suures plaanis ei ole see detail ka nii oluline. Selge on see, et see on koostöö ja väga hea koostöö. Eestimeelne lavastus võikski saada tuge eestimeelselt innovaatiliselt tootelt. Ning Eestimeelse lavastuse kostüüm peakski olema Eesti brändi toodetud ja bränd seeläbi publiku ette toodud” lõpetas Kermes. 

WABA Eesti Mehe Särki hakkab laval kandma lavastuse peategelane Jussike, keda kehastavad läbi lavastuse nii Peeter Oja, kui Hannes Võrno.

“EESTI 99” on komöödialavastus, kus tänapäeva Eesti elu harutatakse lahti läbi lapsepõlvekirjanduse lemmiktegelaste. Laval luuakse karakterid, kes on kohandatud tänapäeva ühiskonna liikmeteks ning lugu tuuakse vaatajani läbi parima absurdihuumori. 

Nende tegelastega oleme me kõik kohtunud lapsepõlveraamatutes, kuid terane vaataja tunneb kohati ära ka mõne tänase avaliku elu tegelase või ühiskonnas domineeriva inimtüübi. Lavastuse peategelane asub teele tema jaoks täiesti uues ja avastamata maailmas. Kohates oma teel mitmeid värvikaid ning kohati tugevalt nihkes tegelasi ja karaktereid. Ühe läbiva karakteri loob ka muusik Jaan Pehk

Oktoobris toimuvad etendused: 

9. oktoobril ESIETENDUS NORDEA KONTSERDIMAJAS

10. oktoobril RAE KULTUURIKESKUSES

11. oktoobril PÄRNUS ENDLA TEATRIS 

12. oktoobril TARTUS VANEMUISE SUURES MAJAS

14. oktoobril MOOSTE MÕISA FOLGIKOJAS

16. oktoobril HALJALA RAHVAMAJAS

17. oktoobril HALJALA RAHVAMAJAS

18. oktoobril PÄRNUS ENDLA TEATRIS 

19. oktoobril TARTUS VANEMUISE SUURES MAJAS

20. oktoobril PAIDE KULTUURIKESKUSES

21. oktoobril VILJANDIS PÄRIMUSMUUSIKA AIDAS

23. oktoobril VALGA KULTUURIKESKUSES

24. oktoobril VILJANDIS PÄRIMUSMUUSIKA AIDAS

25. oktoobril PÄRNUS ENDLA TEATRIS 

26. oktoobril TARTUS VANEMUISE SUURES MAJAS

27. oktoobril KURESSAARE KULTUURIKESKUSES

28. oktoobril KURESSAARE KULTUURIKESKUSES

31. oktoobril VÕRU KANDLES

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles