USAs algas kohus puudega lapsi adopteerinud paari tapjate üle

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Byrd ja Melanie Billings
Byrd ja Melanie Billings Foto: SCANPIX

USAs Floridas Beulah`is tappis grupp maskidega mehi 16 last kasvatanud Byrd ja Melanie Billingsi.

Tapmised leidsid aset möödunud aasta juunis, kirjutab CNN.

Nüüd toimunud kohtuistungil paljastus, et esimene ohver oli pereisa Byrd Billings, kes sunnite enne mahalaskmist põlvili. Hiljem tapeti ka ta naine Melanie Billings.

35-aastane Leonard Patrick Gonzales Jr. ja ta kuus kaaslast ründasid elanikke, kuna nende andmetel oli paaril 13 miljonit dollarit Mehhiko maffia raha.

Mehed ristiti ajakirjanduses ninjadeks, kuna nad kandsid maske.

Byrd ja Melanie Billings olid jõukad ja nad kasvatasid adopteeritud puudega lapsi. Paar oli laste tõttu lasknud oma elamusse ja selle juurde panna 16 turvakaamerat. Need kaamerad talletasid ka julmad tapmised. Lapsed magasid ülakorrusel kui vanemad tapeti.

Seitsmest mehest kaks on tunnistanud, et osalesid tapmises. Kohtus andis tunnistusi ka paari täiskasvanud tütar Ashley Markham.

Gängi juht Gonzales jr. võib süüdimõistmisel saada surmanuhtluse.

Prokuröri kinnitusel leiti Billingsite maja aiast juurest kaks seifi, millest esimeses oli retseptiravimeid, perekonna dokumente ja ehteid. Teises, majas olnud seifist aga paljastus 100 000 dollarit.

Bilingsitel oli kokku 16 last, kellest 12 olid arengupuudega. Nad abiellusid 18 aastat tagasi ja varasematest suhetest oli neil mõlemal kaks tervet last.

2005. aastal antud intervjuus sõnas Melanie Billings, et ta tahab puudega lastele tagada täisväärtusliku elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles