Von Krahlis esineb eklektilise süvamuusika produtsent Leon Vynehall Inglismaalt

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Von Krahlis esineb eklektilise süvamuusika produtsent Leon Vynehall Inglismaalt
Von Krahlis esineb eklektilise süvamuusika produtsent Leon Vynehall Inglismaalt Foto: Plakat

AUX on Von Krahli uus pidude seeria, mis toob Von Krahli igal kuul ühe elektroonilise muusika skene rahvusvahelise tuntusega suurnime. Järjekorras kolmanda AUXi peaesinejaks on inglismaalt pärit produtsent ja dj Leon Vynehall.

Leoni (ei, see ei ole tema päris nimi) tähelend Brightoni kohalikust Aka Aka Roar peoseeria residentuurist kuni Berghain-Panoramabari esinemiseni eelmise aasta alguses võttis aega circa 2,5 aastat. Loomulikult eelneb sellele eluaegne-muusikas-olemine ja lapsena-erinevate-pillide-mängimine, aga elektroonilise-tantsumuusika sfääridesse mahutatav autorikarjäär algas Vynehallil enamvähem täpselt 2012 mais, kui ilmus tema esimene EP kodulinna labeli Well Rounded Housing Projecti alt.

Edasine on ajalugu - 5 aina-paremat-reliissi hiljem (labeli-portfoliosse lisandunud Aus Music, ManMakeMusic, Martyn’i 3024 ja Royal Oak) on Leonil valmis mini-album (7 lugu jaotatud 40 minuti peale), mille võib julgelt täispikaks arvutada.

Leoni saund on tihti inspireeritud teatud formaadilisest eripärast: näiteks ema autoraadios mänginud räpikassettide helikvaliteedist või „päris”-trummide ebatäpsustest. Selline inimliku nihke otsimine läbi digitaalse töötluse jätab kuulajale ruumi, muutumata sealjuures igavaks. Ja mõjub väga tantsitavalt.

Karastunud kodulinnas Aka Aka Roar resident-dj’na mängima erinevaid kellaaegu, olukordi ja meeleolusid, on Leoni DJ-setid kõikehõlmavalt ettenägelikud. Imelikust-elektroonikast rõõmsa-funkini ja tagasi läbi lao-techno armastuse-hausini on täiesti normaalne. Peaasi, et suund on selge. Piirideta kvaliteet, kui lubate. Leon Vynehall puldis 3. oktoobril terve õhtu Von Krahlis!

Lisaks hoolikalt valitud muusikale loovad sündmusel alati meeleolu Von Krahli kogenud videokunstikud ja peole on ehitatud teatrile omane tehniline lahendus. AUX on sündmus, milles ei pea pettuma ei tõsine melomaan, aktiivne tantsumees ega terassil hängija.

Pilet 

Eelmüük 8 eurot, Facebooki Attending 10 eurot (enne kella 01:00, list läheb lukku 3/10 kell 17:00). Uksel 12 eurot.

Eelmüük siin.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles