Edgar Savisaar meenutab 65.sünnipäeva: Koit Toome laulis lapselapsega duetti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Sander Ilvest

Tallinna linnapea Edgar Savisaar kirjutab ajalehes Pealinn, kuidas ta pärast raske haiguse üle elamist taas jalule on tõusnud: «Alati tuleb endasse uskuda ja anda kõiges maksimum,» leiab mees.

12.mail algas Edgar Savisaare taastusravi Tallinnas, 30. mail lubati linnapea haiglast paariks tunniks Hundisilmale oma sünnipäeva tähistama.

«Eredaks sündmuseks oli minu 65. sünnipäev, mida ma pidasin küll päeva võrra varem tegelikust tähtpäevast, et mitte tõmmata avalikkuse tähelepanu. Nii väidab meedia tänaseni, et sünnipäev toimus 3. juunil, kuigi tegelikult pidasin pidu 30. mail. Haiglast lubati mind selleks päevaks koju ja ma võtsin vastu mitmeid lähedasi sõpru ja külalisi. Meile laulis Koit Toome, kes muu hulgas tegi ka minu lapselapse Elisega duetti, mis kõlas uskumatult hästi. Ettevaatlik Ralf pani mulle Hundisilmale isegi ühe meditsiiniõe kaasa juhuks, kui midagi peaks juhtuma, aga kõik läks hästi. Muretses üle. Käik Hundisilmale mõjutas minu enesetunnet rohkem kui kümmekond päeva haiglapalatis olekut. Aed õitses ja oli kevadiselt roheline. Kõnniteed, uksepiidad ja maja ümbrus olid ümber ehitatud nii, et kõikjale ratastooliga ligi pääseks. 19. juunil sain päriselt koju. See ei olnud lihtne. Haiglast tuli terve komisjon eksperte kontrollima, kas Hundisilma talu teed on ikka küllalt siledad, uksed laiemad, kaldtee küllalt lauge jne,» kirjutab 

5.augustil läks Savisaar taas tööle. Treeningud jätkuvad iga päev töö kõrvalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles