Galerii: Vaba Lava 1. sünnipäev

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 19. septembril tähistas Vaba Lava Starman Teatrikeskus oma esimest sünnipäeva, tuues selle puhul lavale intrigeeriva nüüdistantsu lavastuse «alastusest enam».

Lavastus on osutunud väga menukaks ja esialgselt planeeritud kolm etendust on kõik välja müüdud. Seetõttu  otsustasid Vaba Lava üheskoos Sõltumatu Tantsu Lava ja koreograafi Doris Uhlichiga panna pühapäeva hilisõhtusse lisaetenduse, mis toimub täna, 20.09 kell 22.00.

Piletid SIIT!

Tunnustatud Austria koreograafi ja etenduskunstniku Doris Uhlichi loodud tantsulavastus tõi lavale paarkümmend alasti Eesti tantsijat, kelle omavaheline sünergia muutis lavastuse energiast pakatavaks sündmuseks.  «Alastusest enam» on lavastus, mis ülistab keha, selle liikumisest tulenevat rõõmu ning jõudu. See pakub võimaluse vaadelda inimkeha vabana eelarvamustest, valehäbist, ideoloogiast ja stereotüüpsest-konventsionaalsest suhtumisest, mis puudutavad nii alastust kui tantsu.

Pärast esietendust oli aeg õnnitleda sünnipäevalast Vaba Lava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles