Nördinud tätoveerija õnnistas klienti peenise-pildiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil toimuv tätoveerimine ei ole peenise-looga seotud.
Pildil toimuv tätoveerimine ei ole peenise-looga seotud. Foto: WENN

Ipswichi linnas Austraalias esitati kaebus 21-aastase tätoveerija peale, sest see oli kliendi tahte vastasel viimase seljale 40-sentimeetrise peenise pildi tikkinud.


25-aastane ohver külastas amatöörtätoveerijat tema kodus ja viimane rääkis kliendile augu pähe tätoveeringu tegemiseks, vahendab couriermail.com.au. Pärast arupidamist klient nõustuski, tellides oma selga kaunistama YIN ja YAG sümbolid koos dekoratiivsete draakonitega. Selle asemel ehib tema tagapoolt nüüd jurakas mehe suguorgani kujutis koos solvava hüüdlausega. Vähe sellest, hüüdlause õigekiri on vigane.

Politsei selgitas välja, et enne obstsöönse pildi sündi oli meeste vahel sõnaline lahkarvamus. Tätoveerija solvus millegi peale, mida klient talle lausus ja valis kättemaksmiseks oma relva: tätoveerimisaparaadi. Ohver kurdab veel, et pärast protseduuri teda löödi ja visati majast välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles