«Sind otsides» jälitab enamasti perekonna hüljanud isasid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Kilumets usub, et «Sind otsides» on õpetlik saade, sest inimsuhted võivad kergelt katkeda ja see õpetab neid hoidma.
Margit Kilumets usub, et «Sind otsides» on õpetlik saade, sest inimsuhted võivad kergelt katkeda ja see õpetab neid hoidma. Foto: Peeter Langovits

Saatejuht Margit Kilumets rääkis ajakirjale Nädal, et saatemeeskonnale tuleb kõige rohkem kirju palvega leida isa.


«Põhiliselt on need isa otsimised,» ütles Kilumets. «Ema on kunagi saanud lapse mehelt, kellega suhe oli väga juhuslik ja kellest naine rohkem midagi teada ei taha. Aga laps saab suureks, tal tekib soov teada saada, kes ja milline on tema isa.» Margit hoiatab isaotsijaid
võimalku ehmatuse eest ja ütleb alati, et otsitu võib olla inimene, kes roomab välja reformvoodi alt, mitte ei tule kohtumisele soliidses mantlis, lillekimp käes.

Teine arvestatav lähedaste otsijate kategooria on Kilumetsa sõnul eri lastekodudes kasvanud õed-vennad, kes tahavad nüüd kokku saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles