Galerii! Klubi Teater tähistas suurejooneliselt 4.sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna üks populaarseim ja glamuurseim ööklubi Teater tähistas möödunud reedel, 4. septembril enda 4 aasta täitumist. 4 aastat täis säravaid pidusid, koos live-kontserdite, rahvusvaheliste staaride, akrobaatide, mustkunstnike, padjasõdade ja palju muuga on seljataga ning klubi Teater tähistas seda aasta suurejooneliseima ja säravaima õhtuga. 

Klubi Teater, olles alati valmis üllatama, alustas sünnipäeva tähistamist juba varahommikul. Olles ise juba sünnipäevaärevust täis, asus klubi Teater reede hommikul üllatama enda parimaid sõpru ja koostööpartnereid. Tallinna kesklinnas ning mitmetes ärihoonetes võis reede hommikul märgata Kauneid kostüümides neide, kes tantsisid ning lehvitasid kõikidele möödujatele ning andsid rahvale teada, kui vägev pidu õhtul ees ootab. Teatri diivad hoidsid käes hiigelsuurt pildiraami, mis on ka klubi Teater sünnipäeva selleaastaseks teemaks, ja lasid endaga jäädvustada toredaid sünnipäevapilte ning kutsusid peole. 

Foto: Jaanar Nikker

Õhtul tervitasid saabujaid Hõbe Vodka, mis voolas ojadena ja Magnum, mis pakkus magusaid üllatusi kogu öö vältel. Lavasid klubis ja klubi ees täitsid graatsilised ja kaunid klubi Teater tantsudiivad ning LIVE-muusikute ja sünnipäevaüllatusega showprogramm kestis varajaste hommikutundideni. Unustamatu Live'iga oli sünnipäevaks klubisse Teater tulnud Denise Fontoura Brasiiliast, pärast keda jätkus meeletu live-programm Timo Vendti ja Tanel Kuuse värvika duelliga.

Foto: Jaanar Nikker

Sellest meeletust peost olid osa tulnud saama rekordiliselt palju inimesi, kes kohe alguses majaesise elama panid. Järjekord klubisse saamiseks ulatus kuni Roosikrantsi tänava nurgani. Pidu oli läbi kogu öö pidevas tuledesäras, kui säraküünalde saatel viidi laudadesse lugematult palju šampanjapudeleid. Klubi Teater koos enda sõpradega pidas maha erakordselt lõbusa sünnipäevapeo, koos vapustavate artistide, šampanjaojade ning hea seltskonnaga. 

Foto: Jaanar Nikker

Kohal olid kõik klubi Teater veetlevad diivad ning loomulikult kogu Eesti meelelahutusmaailma koorekiht. Läbi aastate on Klubi Teater kostitanud lugematul hulgal säravaid staare nii Eestist kui välismaalt. Ka selleaastaseks sünnipäevaks olid tee Teatrisse leidnud väga paljud Eesti tuntud inimesed. Publiku seas võis märgata Kristjan Kasearu, Rolf Roosalu, Monika Tuvi, Mairold Millertit ning palju teisi meelelahutuse tuntud nägusid ja ärimehi, keda kaamerasilm tabada ei jõudnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles