Miks lahkus Kati Toots ajakirja Kroonika ridadest?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Toots tšillis Kroonika peol tõmmu kompuga
Kati Toots tšillis Kroonika peol tõmmu kompuga Foto: Viktor Burkivski

Kati Toots, kes ise tavaliselt kõmuveergude kangelannaks, hakkas kevadel ajakirjas Kroonika tööle kaasautorina ning jõudis ka mõned artiklid kollastel veergudel avaldada. Nüüd aga ei paista seltskonnastaari enam Kroonika ajakirjanike ridades olevat.

Esimene suurem ettevõtmine oli Kati Tootsil paljulubav. Nimelt kaardistas naine ajakirjas Eesti tuntumad ja popimad rikkuritest ärimehed, keda noortel siresäärtel tasuks jahtida. Artiklisse lipsas sisse ka viga - staar tituleeris abielus Andrei Korobeiniku nende sekka.

Tootsi leiutatud uus žanr «Tootsi peenar» sai järje loos modellisaate võitjate käekäigust, kus naine kuulutas 1. hooaja võitjaks Kristiina-Liisa Rätte. Tegelikult on modellineiu hoopis 2. hooaja võistleja, kes ei pääsenud finaaligi.

Millegipärast ei ole Kati Tootsi enam Kroonika töötajate nimekirjas. Kas saatuslikuks said vead artiklites või polnud kollegidega klappi? Artikli ilmumise ajaks Elu24l Kroonikast kommentaari saada ei õnnestunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles