Pildid: Unikaalse näituse «Kunst valitseb» lõpuperiood kuulutati välja uhke ilutulestikuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Tallinna Raekojas toimunud mitmeosaline üritus, millesse olid seotud kunstiajaloolase ja -eksperdi Vadim Sadkovi huvitav loeng, ilutulestik raekoja hoonel ja segakoori K.O.O.R. esinemine, tõi raekoja rahvast täis. 

Foto: MediaMarketing

Näituse "Kunst valitseb" lõpuperioodi alustanud ürituse vastu oli huvi suur, kunstilembelisi inimesi tuli kohale rohkelt.

Foto: MediaMarketing

15.-17. sajandist pärit saksa ja flaami kunstnike maalide müstilises läheduses esinenud professor Sadkovi loeng tõi kodanike saali tagasi tollaste aegade atmosfääri ja andis kuulajatele lisateadmisi renessansiajastu kunsti hiilgusest ning ekspertiisi iseärasustest. 

Foto: MediaMarketing

Näitus «Kunst valitseb» on avatud 5. oktoobrini ja need paar nädalat annavad veel harukordse võimaluse näha unikaalseid kunstiteoseid, nende jõudmine erakogudest avalikkuse ette on sündmus, mille sarnast ei pruugi enam pikka aega juhtuda.

Üritus langetas ka näituse külastamise pääsmehindu, mis on 14 euro asemel 10 eurot, pensionäridele 6 ja õpilastele 3 eurot.

Foto: MediaMarketing

Näituse «Kunst valitseb» lõpuperiood kuulutati välja uhke ilutulestikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles