Tagasi suvekuumusesse: Deja Vu sõidab Riosse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deja Vu Goes to Rio
Deja Vu Goes to Rio Foto: Lounge Deja Vu

Sel reedel, 18. septembril sõidab Lounge Deja Vu taaskord oma külastajatega kuuma Brasiilia päikse alla, sest taaskord jõuab kõigini Bacardiga koostöös toimuv Deja Vu Goes to Rio Pidu. 

Kütkestavad kaunitarid ja kõrvetavalt kuum lavashow muudavad Deja Vu hetkega Rio rannaks, kus suvi täies hoos ning meeletu pidu viib õhtust hommikusse.

Deja Vu populaarseim pidu ootab sel reedel kõiki külla, sest ainult Deja Vu's muutub sel ööl temperatuur taaskord üle 30 kraadi. Pidu saab tõelise hoo sisse kuumaverelise Ian Mikael Kirsi lavaleastumisega. Üliandekas Ian toob rahvani tõeliselt elamusterohke trummishow, mis paneb külastajad unustama argipäeva ning  muudab öö tõeliselt naudingurohkeks. Meeletu peoöö jätkub sõnatuks võtvate Deja Vu diivadega, kes pakuvad silmailu kogu öö.

Foto: Lounge Deja Vu

Vürtsikad Bacardi-kokteilid annavad peole maitset ning nii möödub pidu maitsvate kokteilide, suurepärase showprogrammi ja parima seltskonnaga! Tule ja kingi endale puhkus, mida vajad! Rohkem infot meeleoluka Deja Vu Goes to Rio peo kohta leiad Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles