Pildid esitluselt: uus noorteajakiri YU Magazine toob lugejani Eesti parimad loovhinged

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

18. oktoobril ilmub üle Eesti suuremates kauplustekettides uus noorteajakiri YU Magazine. Ajakirja esitluspidu toimus neljapäeval Iris Janvieri showroomis.

YU Magazine kajastab nii edasipürgivate, kui ka juba edu saavutanud noorte loomeinimeste tööd ning on pühendunud, et tuua lugejani Eesti parimad loovhinged. YU Magazine on ideaalne platvorm aitamaks noortel kunstnikel, illustraatoritel, kirjanikel, fotograafidel, disaineritel, modellidel, grimeerijatel jne. end laiemale kodumaisele-, kuid ka rahvusvahelisele publikule tutvustada ning on ideaalne koht oma ala professionaalide jaoks, kus avastada uusi talente.

Ajakirja esimene number ilmub müügile 18. septembril ning on kättesaadav suuremates kauplustekettides üle Eesti. YU Magazine digiversiooni levitab Estonian Air oma lennukitel pardawifi Airfi kaudu. Ajakiri ilmub neli korda aastas: septembris, detsembris, märtsis ja juunis ning on loetav paralleelselt nii eesti- kui ka inglise keeles.

YU Magazine'i annab välja MTÜ Eesti Noored Talendid, kes suunab müügitulu noorte talentide arengusse, stipendiumitesse ning tunnustamisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles