Metallica trummar: miks keegi meid troonilt ei tõuka?

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lars Ulrich
Lars Ulrich Foto: Shamukov Ruslan/ITAR-TASS
Ansambli Metallica trummar Lars Ulrich loodab, et mõni vääriline bänd varsti nende koha muusikamaailmas üle võtab.

Ehkki 27 aastat laval olnud Metallica annab järgmisel nädalal välja uue plaadi nimega «Death magnetic» ning läheb selle reklaamimiseks ka turneele, leiab Ulrich, et hakkab rokkarielu jaoks liiga vanaks jääma, kirjutab Femalefirst.

«Mõtlesin ükspäev, et kõik ootavad meilt žanri defineerivate albumite välja andmist, mis peaksid metali «päästma»,» rääkis Ulrich. «Ja see on tegelikult kuradi suur surve. Miks keegi meid juba troonilt tõuganud pole?»

«Toetame kõiki häid uusi metalbände, võtame nad oma tiiva alla, aga inimesed tahavad ikkagi, et me vastutuse kogu žanri eest enda kanda võtaksime,» kurtis Ulrich.

«Ma olen 44-aastane, mul on kolm last ja reedel sõitsin ma helikopteriga,» selgitas trummar. «Pisut keeruline on uuesti kätte saada seda 20 aasta tagust tunnet, kui elasin Claridge’i luksushotellis kahe magamistoaga sviidis. Mu praegune elu erineb sellest suuresti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles