Galerii: energiline James Werts ja glämmid pidulised Lounge Deja Vus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 12.septembril ootas Lounge Deja Vu kõiki Magnum Esitleb peole, kus lavale astus legendaarne James Werts! 

Magnum Esitleb pidudesari toob lounge'i külastajateni  põnevaid artiste üle maailma. Mõnus atmosfäär, mida kogu õhtu täiustab live-muusika, muutus sel korral vägagi eriliseks, sest lavale astus särav ja kuumavereline James Werts, kes kostitas oma unustamatu live'iga taaskord täismaja.

Foto: Deja Vu

James Werts, kes teeb covereid maailmamuusika suurimatest hittidest, astus üles repertuaariga, millest leidis iga kuulaja midagi enda jaoks - lugusid esines R&B, souli, reggae ja roki vallast. Iga hetk kontserdist oli, lisaks suurepärastele lauludele, täidetud rahva kaasaelamise, lõbu ja tantsuga. Kuumavereline laulja tõi Deja Vu’sse enda kohalolekuga müstilise energia, mis täitis saali kaunitaridega, kes hetkega tantsuplatsi vallutasid,et kuumadele live-hittidele kaasa elada. Mõnus õhtu jätkus tantsumuusikaga, mis hoidis peo meeleolu kõrgel kuni varajaste hommikutundideni. 

Foto: Deja Vu

Sel reedel 18.09 lennutab Lounge Deja Vu taas kuuma Brasiilia päikese alla Deja Vu Goes to Rio peoga ja laupäeval 19.09 vallutavad kütkestavad naised Deja Vu  stiilipuhta pesu-showga Montreal peol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles