Mark Zuckerberg kinnitas, et Facebook võtab kasutusele «dislike» nupu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dislike
Dislike Foto: SCANPIX

Mark Zuckerberg avalikustas, et Facebook võtab peagi kasutusele «meeldib» sümboli vastandi «ei meeldi».

Zuckerberg teatas täna, et hoolimata varasemast keeldumisest on ettevõte meelt muutnud ja teeb «dislike» nupu kallal juba tööd, vahendab Daily Mail.

«Inimesed on «dislike» nuppu palunud palju aastaid. Täna on eriline päev, sest võin öelda, et töö selle kasutusse võtmise nimel juba käib,» ütles Zuckerberg. 

Zuckerberg tunnistas, et firma hoidis sümbolit tagasi kartuses, et see võib liialt sarnaneda Redditiga, kus kasutajad saavad postitustele positiivseid ja negatiivseid hääli anda. Facebook ei soovinud luua lihtsat viisi, kuidas inimesed saaksid teiste vastu negatiivsust väljendada.

Facebooki tegijad mõistavad nüüd, et inimesed soovivad mõnikord end väljendada muul viisil kui sõnaga «meeldib» ning hetkel pole neil selleks head varianti.

«See, mida nad tegelikult soovivad, on võimalus väljendada empaatiat. Kõik sündmused ei saagi olla head sündmused,» sõnas Zuckerberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles