«Troonide mängu» Jon Snow: ma tean täpselt, millal mu leping lõpeb!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kit Harington sarjas Troonide mäng
Kit Harington sarjas Troonide mäng Foto: SCANPIX

Näitleja Kit Harington, kes kehastab «Troonide mängus» Jon Snow'd, andis väidetavalt suure vihje sellele, et teda võib sarjas taas näha.

28-aastane Harington andis intervjuu Belgia telelehele Humo, milles ta ütles, et tema leping sarjaga kestab veel mõnda aega, vahendab Vanity Fair.

«Ma olen pidanud loobuma imelistest filmirollidest, sest olen seotud «Troonide mänguga». Minu jaoks on see sari kahe teraga mõõk - ma võlgnen sellele palju, kuid samas on see mind täielikult ära kurnanud. Oh, ma üritan sellele mitte väga palju mõelda. Tähtis on see, et tean täpselt, millal mu leping lõpeb...» ütles Harington.

Kui ajakiri uuris, mitme hooaja pärast see juhtuda võiks, vastas Harington: «Ma ei saa sellest rääkida. Ütleme nii, et «Troonide mäng» jääb osaks minu elust veel mõneks ajaks ja kui see läbi saab, olen ilmselt üle kolmekümne. Üks on kindel: kui mu töö «Troonide mängus» lõpeb, matan end otsekohe filmiprojektidesse.»

Vanity Fair märgib, et fännidel ei tasu üleliia rõõmustada ja arvata, et näitleja kinnitaski Jon Snow elusolekut. Belgia intervjuu juures on öeldud, et see toimus «hiljuti», kuid pole täpsustatud, millal. Harington sõnadest võiks järeldada, et ta on sarjaga veel vähemalt kaks hooaega. See võib tähendada ka seda, et ta osaleb vaid tagasivaates, nägemuse või laibana.

Foto: Helen Sloane/AP
Foto: Helen Sloan/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles