Kulus kõigest 32 aastat! Miss Ameerika võistlus vabandas viimaks Vanessa Williamsi ees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanessa Williams
Vanessa Williams Foto: SCANPIX

Näitlejanna ja laulja Vanessa Williams sai iludusvõistluselt Miss Ameerika viimaks kauaoodatud vabanduse.

Williams krooniti võistluse võitjaks 1983. aastal, kuid ta jäi sellest hiljem ilma ajakirjale Penthouse tehtud alastifotode tõttu.

Võistluse boss Sam Haskell vabandas pühapäeval ametlikult selle eest, kuidas organisatsioon temaga toona käitus.

«Ma olen selle kauni ja andeka daami sõber olnud 32 aastat,» ütles Haskell. «Sa oled kogu elu elanud heasoovlikult ja väärikalt ja see tuli eriti esile 1984. aasta sündmuste ajal, kui sa tiitlist loobusid. Ehkki meie praegustest töötajatest ei olnud keegi toona ametis, tahan vabandada sinu ja su ema ees. Tahan vabandada kõige eest, mida öeldi ja tehti, mis panid sind tundma vähem Miss Ameerikana kui sa oled ja alatiseks jääd.»

Williams nimetas vabandust ootamatuks, kuid kauniks.

52-aastane Williams oli esimene afroameeriklane, kes võitis missitiitli. Kümme kuud pärast võitu pidi ta aga tiitlist loobuma, kuna Penthouse avaldas alastifotod, mis olid tehtud ammu enne iludusvõistlustel osalemist. Skandaalist hoolimata sai Williamsist üks tuntumaid misse - teda ootas edukas karjäär nii muusikas, filmis kui teles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles