ETV ekraanile jõuab draamasari «Võõramaalane»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Draamasari «Võõramaalane»
Draamasari «Võõramaalane» Foto: ERR

Homme õhtul kell 22.10 jõuab ETV ekraanile 2014. aastal USAs valminud draamasari «Võõramaalane», mis pakub nii ajaloohõngulist põnevust kui ka kaasahaaravaid seiklusi.

Pärast Teise maailmasõja lõppu suundub Briti sõjaväes teeninud ja pikalt abikaasast lahus olnud Claire mehega teisele pulmareisile Šotimaale. Teda köidab kohalik vaatamisväärsus, iidne druiidide rituaalide toimumiskoht.

Foto: ERR

Paika uurides liigub Claire aga müstilisel kombel kaks sajandit ajas tagasi. Nüüd peab naine uues elus kohanema ja leidma võimaluse naasta taas oma aega. Alguse saavad ajatu armastuslugu ja kaasahaaravad seiklused. 

Juba sarja avaosa külvab põnevust. Oma teisel pulmareisil viibiv Claire külastab Šotimaal druiidide riituste paika ja läheb ootamatult ajas tagasi, aastasse 1743. Rännakul võtavad šoti mägilased naise endaga kaasa.

Draamasari on valminud Diana Gabaldoni ülimenuka romaani ainetel.

Sari on eetris teisipäeva õhtuti kell 22.10 ning kordust saab näha pühapäeva hilisõhtuti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles