Charlie Sheen märatses hotellis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen
Charlie Sheen Foto: AP / Scanpix

Eile kirjutas Elu24, kuidas paha poisi kuulsusega näitleja Charlie Sheen New Yorgis keset ööd haiglasse viidi; tänaseks on selgunud selle sündmuse tagamaad.


«Selgus, et Charlie'l tekkis äge allergiline reaktsioon mõnedele ravimitele ja ta viidi haiglasse, kust ta peaks välja saama homme,» ütles näitleja esindaja vahejuhtumi kohta. Aga tegelikult?

Charlie külastas Suurt Õuna koos oma ekskaasa Denise Richardsi ja tütarde Sami ja Lolaga, peatudes Plaza Hotelis. Vastavalt ajalehe New York Post infole kukkus ta seal märatsema, kui märkas, et sei suuda leida oma rahakotti. Luksusnumbri sisustus peksti Sheeni poolt pilbasteks.

Selle peale kutsus hotelli turvateenistus politsei. Kell 2 öösel sündmuskohale kohale saabunud seadusesilmad sedastasid, et Sheen oli korraga purjus ja ihualasti. Tema numbri interjöör oli oluliselt kahjustatud. Politseiametnikud kirjeldasid, et nendega kohtudes oli Sheen «emotsionaalselt häiritud».

Mehele anti valida soolaputka ja haigla vahel, ta otsustas viimase kasuks. Tervishoiuasutuses viibis Sheenil toeks Richards. Just siis laususki näitleja esindaja oma sõnad «allergilise reaktsiooni» kohta. Aga lugu pole sellega veel läbi. Kuhu kadus ikkagi Sheeni rahakott?

Radaronline andmetel väidab kindel allikas, et Sheen lahutas tol ööl meelt lõbunaisega. Viimane olevatki tema portmoneele silma visanud. Kui Charlie märatsema kukkus ja politsei saabus, peitis prostituut end ihualasti hotellitoa kapis. Sama allikas märgib, et ehkki tegemist oli «perepuhkusega», olevat Cheen juba mitu päeva kõvasti kokaiinile valu andnud.

Praeguseks peaks Charlie olema juba tagasi koduses Hollywoodis. Muide, 1990. aastatel oli ta Heidi Fleissi, kuulsa Hollywoodi Madami regulaarne külaline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles