«Troonide mängu» viimatised võtted vihjasid tugevalt Jon Snow saatusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Troonide mäng», Kit Harington
«Troonide mäng», Kit Harington Foto: Vida Press

Hittsarja «Troonide mäng» võtteplatsilt lekkinud info annab suure vihje sellele, mis saab Öise Vahtkonna pealik Jon Snow'st.

«Troonide mängu» viienda hooaja lõpus jäi lahtiseks, kas armastatud tegelaskujuga tuleb lõplikult hüvasti jätta või mitte, kirjutab Digital Spy. Fännid on pingsalt otsinud vihjeid Jon Snow saatuse kohta ning enamik on veendunud, et ta jääb ellu. Seda arvamust kinnitas ka see, et näitleja Kit Haringtoni nähti selle koha läheduses, kus toimus kuuenda hooaja käsikirja läbilugemine.

Fännisait Watchers on the Wall, mis on oma info poolest seni olnud üsna usaldusväärne, väidab nüüd, et Haringtoni nähti Põhja-Iirimaal osalemas suures lahingustseenis. Näitleja oli võtteplatsil koos Iwan Rheoniga, kes kehastab põlastusväärset Ramsay Boltonit. Kõlakate kohaselt võttis duo osa lahingust Põhja pärast.

Telekanal HBO pole tegelaskuju saatuse kohta kinnitust andnud, kuid üks sarja loojatest ütles, et Jon Snow on «surnumast surnum».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles