Koit Toome: kui ikka automaatidega inimesed astuvad ööklubisse, siis see paneb perspektiivid paika

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ETV

Koit Toome rääkis saates «Hommik Anuga», et vaadates tagasi kahekümnele lava-aastale, ei oska ta ühist nimetajat välja tuua. 

«Kõik on nii erinevad olnud - kui ma vahel räägin bändis endast kümme aastat noorematele muusikutele kunagistest aegadest, siis nad kuulavad suu ammuli nagu ma räägiks mingit filmi,» rääkis Koit.

Ta tõdes, et kui ikkagi automaatidega inimesed astuvad klubisse, siis see paneb mõtlema - kui varem oled vanemate kaitsva tiiva all olnud ja nüüd järsku oled suurte inimeste maailmas, siis pead ümber harjuma.

«Vahel mul on hästi hea meel näha, et kontserditel on inimesed lastest kuni vanaemadeni välja - see on nii tore, kui vanaema tuleb kallistab pärast kontserti ja ütleb, et sa oled meie pere lemmik,» ütles Koit ja lisas, et see näitab talle kõige selgemalt, et päris palju aega on juba mööda läinud ning mitu generatsiooni on juba tema fännid olnud.

Vaata täispikka intervjuud Menus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles