Elu24 video ja galerii! Vaata, kes jooksid ja kes musitseerisid SEB Tallinna Maratonil pühapäeval!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel toimunud SEB Tallinna Maratonil sai lisaks sportlikule programmile nautida ka lõbusat meelelahutusprogrammi - raja ääres asuvates ergutuspunktides võtsid kohad sisse mitmed Eesti artistid, muusikakollektiivid ja DJ-d. Eile astusid üles Getter Jaani ja Maia Vahtramäe ning täna, pühapäeval, esinesid mitmed DJ-d ja Erich Krieger.

Erinevate muusikastiilidega ergutuspunkte leidis SEB Tallinna Maratoni raja äärest nii Tallinna vanalinnas kui ka mere- ja jõevaatega Pirital ning Meriväljal.

Maratonipäeval, 13. septembril mängis Narva maantee ääres Hiina saatkonna vastas rokk-DJ parimaid uusi ja vanu rokklugusid. Ergutuspunkti kõrval suunaga finiši poole asus sel aastal Nike'i „So Fast“ ala, mis võimaldas jooksjatel mõõta oma 400 meetri aega ning loodetavasti oli just rokkmuusika see, mis aitas seal parimaid aegu saavutada.

Pirita tee ääres Michael Parki monumendi juures ootas ees DJ, kes mängis peamiselt Drum'n'Bass'i ja Jungle'it. Pirita silla kõrval, Regati maja otsas võisid aga Pirita linnaosa elanikud koos sõprade ja teiste huvilistega tulla kuulama puhkpillimuusikat, mida mängis Igihaljas 7.

Foto: Viktor Burkivski

Merivälja muuli juures 21,1-kilomeetrise raja tagasipöörde lähedal sai samuti kuulata ja nautida DJ tegemisi. Sealses ergutuspunktis kõlasid Hip-Hop, R'n'B ja teised samasse valdkonda liigituvad muusikastiilid. Tuukri tänaval ootasid jooksjaid aga lõõtsamehed, kes mängisid nii instrumentaallugusid kui ka vokaaliga laule.

Ahtri tänava, Mere puiestee ja Rannamäe tee ristumiskohas paikneva ergutuspunkti eest kandis hoolt Spordiklubi Sparta. Nende poolt oli sinna kohale kutsutud Kirss Garden ehk Jaan Kirss ja Co ning Erich Krieger, kes võttis üles ka lauluviisi. Teiste hulgas oli kohale tulnud ka Tanel Padar, kes aitas seekord laulmise asemel hoopiski jooksjate janu kustutada.

Foto: Viktor Burkivski
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles