Avalda arvamust! Kuidas meeldis kvaliteetsarja «Mustad lesed» avaosa?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kvaliteetsari «Mustad lesed»
Kvaliteetsari «Mustad lesed» Foto: ERR

Reede õhtul jõudis ETV ekraanile kauaoodatud draamasarja «Mustad lesed» avaosa.

Sarja «Mustad lesed» peaosades mängivad Hele Kõrve, Inga Salurand, Anne Reemann, Märt Avandi, Mait Malmsten, Tiit Sukk jpt. Sarja režissöör on Andres Puustusmaa, produtsent Anti Reinthal.

Kui kolm keskealist naist jõuavad arusaamiseni, et elu abikaasade seltsis on muutunud väljakannatamatult piinavaks, näib võimalik vaid üks, kuid see-eest ootamatu variant - meestest tuleb vabaneda. Mõeldud, tehtud, kuid südamel kergem ei hakka - hoopis vastupidi.

Sari põhineb edukal Soome formaadil «Mustat lesket». Eesti vaatajate jaoks on sarja tegevustik toodud kodumaisesse keskkonda ja temaatikasse.

Sarja käsikirja autorid on Laura Suhonen, Paula Mononen ja Johanna Hartikainen, eestlaste jaoks kohandas selle Veera Marjamaa.

Ühtekokku jõuab vaatajateni 12 episoodi.

Hea lugeja, millise mulje jättis sarja avaosa sulle?

Täna õhtul kell 20.05 esilinastub ETV-s selle sügise oodatuim draamasari "Mustad lesed"!Eksklusiivselt pakume Sulle juba praegu võimalust näha kvaliteetsarja põnevusttekitavat ja filmilikku algust :)Kuidas Sinule meeldib?

Posted by Eesti Televisioon on Friday, September 11, 2015
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles