Galerii: Erotic Cinema elustas «Sex & Zen» avalikustamata stseenid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval 5.septembril ootas klubis Teater kõiki koos  Viru Valgega toimuv Erotic Cinema «Sex &  Zen» pidu, mis rabas taaskord jalust sensuaalse atmosfääri ja unustamatute seikadega, mis filmist sel ööl klubilavale jõudisd. kütkestavad diivad tõid sel korral klubikülastajateni filmi «Sex & Zen» saladused ning kõige sensuaalsemad stseenid, mis filmist välja jäid.

Reede õhtul alanud meeletu sünnipäevapidu klubis Teater jätkus laupäeval sensuaalses «Sex and Zen» atmosfääris, kus Teater kostitas kõiki taas meeliköitvate sensuaalsete lava-show'dega.

Foto: Maksim Toome

Laupäeval toimunud Erotic Cinema oli ideaalne koht, kus suurest sünnipäevaööst ülejäänud peohimu ning enda uudishimu läbi aegade ühest kõmutekitavaimast filmist rahuldatud sai. Reede õhtul tähistas klubi Teater suurejooneliselt 4.sünnipäeva ning suur peohimu jätkus ka laupäeval, kui peol oli kohal meeletult rahvast ning lõbus pidu kestis varahommikuti.

Foto: Maksim Toome

Sel ööl pälvis klubikülastajate tähelepanu ainulaadne meelelahutus ja fantaasiat lendama panev «Sex & Zen» teemaline lava-show, mis põhines 1991. aasta Hong Kong’i erootilisel filmil. Pea igaüks võib end mingil eluhetkel tunda samuti, nagu filmi peategelane - iidses Hiinas elav igavuse käes vaevlev õpetlane, kes «ravib» end oma aadlikust sõbra haaremis. Laupäeva ööl võis igaüks leida enda jaoks ideaalse haaremi just klubi Teater peosaalist, sest Erotic Cinema «Sex & Zen» tõi lavale filmi kuumimad stseenid.

Foto: Maksim Toome

Ka sel reedel ootab klubis Teater kõiki ees meeletu pidu, sest uksel tervitab kõiki Lõbus Vanaema, kes on sel korral ette valmistanud suure Babulja Special FASHION peo! Rohkem infot Vanaema lõbusa peo kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles