Eelmise aasta Ibiza publiku lemmikloo autor jõuab laupäeval Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ ja produtsent Oliver Dollar
DJ ja produtsent Oliver Dollar Foto: promo

Laupäeval, 12. septembril külastab Studio In Action peoseeriat Saksamaa haussmuusika dj ja produtsent Oliver Dollar. Tema singel «Pushing On» vallutas eelmisel suvel mitmed muusikaedetabelid ja raadioeetrid ning oli ka Ibiza kõige shazam´itum lugu. Oliver Dollarile sekundeerivad dj Meri ülakorrusel ning Defkut ja Yas Lo all.

Berliinist pärit Oliver Dollar alustas oma muusikukarjääri kümme aastat tagasi. Suurema tuntuse saavutas ta looga «Doin’ Ya Thang» 2011.aastal. Tõeline läbimurre saabus aga eelmisel aastal looga Pushing On, mis jõudis mitmete muusikaedetabelite tippu, kõlas raadiojaamades üle kogu maailma ning oli 2014. a Ibiza kõige rohkem shazam´itud lugu. Oliver Dollari kaks eelmist esinemist Eestis on varasemalt edasi lükkunud ning see laupäev on Oliver Dollar kindlasti kohal, kinnitab nii artist ise kui tema agentuur.

Studio on Funktion One helisüsteemiga ööklubi, mis paikneb Tallinna vanalinnas. Studio in Action sariüritus toob klubi ülemisele korrusele elektroonilise muusika tipud, legendid ja hetkel aktuaalsed artistid. Teiste seas on siin esinenud Tom Middleton, Synkro, The Timewriter, Roger Martinex, Spirit Catcher, Robert Babicz, Benji B, Funk D´ Void, Kaspar Kondrat, Gabriel Ananda, Dusky, Daniel Stefanik, Detroit Swindle ja Josh Wink.

Laupäevasel Studio In Action peol mängivad Studio kahel korrusel muusikat: Oliver Dollar (Ger), Meri (Est), Defkut (Est) ja Yas Lo (Est).

Uksed avatakse kell 23:00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles