Näosaate staaride ridadega liitus ka näitleja Piret Krumm

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Piret Krumm osaleb näosaates
Näitleja Piret Krumm osaleb näosaates Foto: TV3/Mardo Männimägi

TV3 hittsaate «Su nägu kõlab tuttavalt» uue hooaja staaride ridadega liitus ka Draamateatri tegus näitleja Piret Krumm.

Kaheksa andekat ja armastatud artisti naerutavad vaatajaid läbi terve sügise. Neist avalikustatud on tänaseks Saara Kadak, Juss Haasma, Sepo Seeman, Rolf Roosalu ja nüüd ka Liina Vahtrik ja Piret Krumm. Viimane tunnistab, et võttis pakkumise küll kohe vastu, kuid pelgab kõige enam, et tal tuleb ooperilauljaid parodeerida. Samas meeldiks talle väga jäljendada Eesti estraadiklassikuid – Marju Kuuti või Heli Läätsa. «Või hoopiski noort meesrokkarit,» lisas Draamateatri näitleja.

Von Krahli näitleja Liina Vahrik seevastu võttis pakkumise vastu pärast seda, kui tema 8-aastane poeg käskis, kuigi peas keerlesid ka küsimused, kas ta saab ikka hakkama. Kõige enam pelgab Liina tõeliselt hea laulja jäljendamist, sest ta ei ole kindel, kas suudaks seda tasemel teha ja viisil, mis inimesele meelejärgi.

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljanda hooaja juht on Märt Avandi, kohtuniketrios jätkavad Tanja Mihhailova, Andrus Vaarik ja Olav Osolin. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles