Pisarad! Caitlyn Jennerit ei kutsutud tütre koolilõpupeole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caitlyn Jenner
Caitlyn Jenner Foto: SCANPIX

Caitlyn Jenner jäeti kõrvale tema noorima tütre Kylie Jenneri keskkooli lõpetamisest.

Caitlyn, endise nimega Bruce Jenner, oli eriliselt haavunud, kuna ta on laste haridusse väga palju panustanud.

Sarja «I Am Cait» viimatises osas ütles Caitlyni eksnaine Kris Jenner: «Üks põhjustest, miks ma sinuga rääkida tahtsin, oli see, et ma ei taha, et sa haiget saaksid nagu eile - kui ma kuulsin, et sa olid pettunud, et sa ei saanud osa Kylie lõpetamisest.»

65-aastase Caitlyni silmis helkisid pisarad: «Mina ei teinud seda otsust... Sina tegid selle otsuse. Ma olin kõigis nii pettunud! 15 aastat oma elust viisin iga päev lapsi kooli. Mõni päev veetsin kolm või neli tundi autoga sõites. See on nagu noahoop selga, kui mind isegi nende lõpetamisele ei kutsuta.»

Kris rõhutas, et tal polnud halvad kavatsused, vaid ta soovis end lihtsalt kaitsta pärast Caitlyni avameelset intervjuud ajakirjale Vanity Fair, milles Caitlyn väitis, et Kris teadis tema transseksuaalsusest ja kohtles teda nende abielu jooksul halvasti.

«Tavaliselt ei tee lahutatud inimesed kõike koos. See polnud pahatahtlik, ma ei soovinud kellegi tundeid riivata. Kuid minu haavad polnud veel paranenud,» seletas Kris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles