Uus muusikavideo: noor räppar Kenneth, Miami, Porsche ja Eesti lipp?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor räppar Kenneth Miamis
Noor räppar Kenneth Miamis Foto: Facebook

Aasta tagasi tuli Kenneth välja looga «The Morning After», mis võitis kaks olulist auhinda - Eesti Hip Hop Auhindadel Aasta Uus Tulija ja Miami Widescreen and Video Festival’il Parima Muusikavideo auhinna.

Tänaseks on Kenneth pea aasta aega Ameerikas Floridas, Miami Beachil elanud ja samm sammult oma unistusi teostanud. Tootnud palju uut muusikat ja loonud uusi vajalikke kontakte.

Uue muusika loomise kõrval oli suurimaks eesmärgiks sellel aastal teha video singlile «Ride With Me». Selle loo kallal sai tehtud palju tööd ja uuendusi ning lõpuks on ta valmis saadud ja ootab esitlemist koos kaua oodataud videoga. Video on filmitud Miamis South Beach’il, Ocean Drive’il, mis oli üks suurtest unistustest, mis tänu Kennethi sihikindlale tegevusele tänaseks on täitunud! Laulu saab juba septembri algusest kuulata Eesti raadiotest ning täna välja tuleva videoga soovitakse jagada kõikidele Eesti muusikasõpradele palju päikest ja soojust, et tasakaalustada järjest süvenevat jahedust ja hallust.

Foto: Facebook

Rezisöör - Ike Anyanwu

Stilist - O Jahdeani

Refrääni vokaal - Robin Juhkental

Loo produtsent - Ago Teppand

Suured tänud - Alex Lecount, Sandrine Rarchaert, Kaspar Kolk, Katrin Suie, Eesti Autorite Ühing, Midtown Studios Miami ja Redd City Music Group!

Järelsõna Kennethilt: «Palju, palju uut muusikat on tulekul ja ausalt öeldes ma ei suuda ära oodata, millal saan teile neid uusi lugusid mängida! Nii palju võin öelda, et töö tempo stuudios on vähemalt 1-2 lugu päevas, mis on minu jaoks suur, suur edusamm. Kõik on võimalik! Me kõik oleme erilised! Hoia usku enda annetesse ja unistustesse! Mina elan iga päev mõtlemisega, et kõik mis juhtub, juhtub põhjusega ja igal olukorral on lahendus!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles