Vaata: Tanel Padari uus singel «Tormid ja tõusuveed» nüüd veebis

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar & The Sun
Tanel Padar & The Sun Foto: promo

Alates tänasest saab kuulata Tanel Padar & The Suni uhiuut singlit ja vaadata muusikavideot, mis on salvestatud TV3 telesaate «Tanel Padar ja sõbrad» raames.

Tanel Padar & The Sun’i uus singel «Tormid ja tõusuveed» jõuab kuulajateni koos bändi uue videoga. Singli esitlus toimub homme, 10. septembril Kultuurikatla aias PADA.

««Tormid ja tõusuveed» ilmestab kenasti, kuidas elus kõik suured mured lahenduse leiavad. Nagu ka elus, ületatakse selles loos mängleva kerglusega võimsad laineharjad, mida elumeri on meile ette heitnud,» räägib The Suni kitarrist Tarvo Valm

Lugu «Tormid ja tõusuveed» sai alguse sel talvel Endla talus aset leidnud bändi loomelaagris ning sai väärika koha sel suvel ilmunud Tanel Padar & The Suni kauamängival «Ma näen sind». «Selles loos on ühendatud palju vastandlikke meeleolusid. Siin on muretuna näiv salm ning igatsev ja voolav refrään,» lisab The Suni basskitarrist Danel Pandre. 

««Tormid ja tõusuveed» videosse on kokku koondatud killukesed suvisest Eestimaast, mil The Sun kohtus toredate inimestega ning tegi nendega koos mõnusat muusikat,» kirjeldab pildirida bändi solist Tanel Padar.

Video on valminud režissöör Tarvo Möldri käe all, operaatoriteks on Margus Malm ja Mihkel Uba. 

Singli «Tormid ja tõusuveed» esitlus toimub homme, 10. septembril Kultuurikatla aias PADA, kus Tanel Padar & The Sun mängib teile sel suvel viimast korda õrnalt ja õues bändi akustilisel kontserdil «Veidi valjem kui vaikus». Uksed avatakse 19.00, kontserdi algus 20.00. Piletid Piletilevi müügipunktidest.

«Tanel Padar ja sõbrad» on TV3 eetris neljapäeviti algusega kell 20.00.

Tanel Padar & The Sun  – Tormid ja tõusuveed

Muusika – Tanel Padar

Sõnad – Martin Saaremägi

Salvestus ja mix – Rob Montes

Produtseerinud – Rob Montes

Master – Chartmakers 

Kuula Tanel Padar & The Suni uut singlit «Tormid ja tõusuveed» ja vaata muusikavideot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles