Uuenenud koosseisuga Argo Vals Band esitleb oktoobris albumit «Nokturn» neljas Eesti linnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Vals
Argo Vals Foto: Kris Moor

Oktoobrikuus lõpetab Argo Vals Band esinemispausi ning esitleb albumit «Nokturn» neljas linnas: 14. oktoobril Viljandis, 17. oktoobril Tallinnas, 23. oktoobril Jõhvis ja 31. oktoobril Tartus. 

Album «Nokturn» on inspireeritud ööst ja minuteist koidu eel. Ajakirjanduses on juunikuus ilmunud plaati peetud oma eelkäijast «Tsihcierist» rokilikumaks ja küpsemaks. Käesoleval nädalal on «Nokturn» valitud R2 nädala plaadiks.

Plaadiesitluskontserte annab Argo Vals Band uuenenud koosseisus: kollektiiviga on ühinenud Ott Adamson trummidel, Siim Avango basskitarril ja Karl Petti elektrikitarril. Varem on muutunud koosseisuga esinetud vaid selle aasta augustikuus Helsingis.

Hoolimata arvukaist soolokontsertidest kodu- ja välismaal, ei ole Argo Vals Band Eestis üles astunud ligi poolteist aastat. «Pärast 2014. aasta suve tekkis vajadus võtta kontserditegevusest paus, et keskenduda uue loominguga tegelemisele, selle salvestamisele ning tulla välja värske energiaga,» sõnab Argo Vals. 

Argo Vals Band esineb 14. oktoobril Viljandi Kitarrifestivali raames Pärimusmuusika Aidas,  17. oktoobril Jazzkaare Sügisjazzil Kumu auditooriumis, 23. oktoobril Jõhvi Kontserdimajas ja 31. oktoobril Jazzkaare kontserdil Genialistide Klubis.  Kontserdipiletid on saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles