Elu24 video! Laura Remmel: uus album läheb müüki nii Eestis kui Jaapanis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Septembri teisel nädalal toimusid Laitse Graniitvillas saate «Laula mu laulu» uue hooaja võtted. Elu24 käis kohal ja uuris, kuidas edenesid võttes saates osalejate arvates.

Võtted pole Laura Remmeli jaoks väga väsitavad olnud, kuigi päevad on päris pikad. Laura võttis enne enda saadet sisse heas mõttes hoiaku, et ta ei oota midagi. Kõik esitatud versioonid meeldisid talle väga - kohati oleks ta soovinud, et Laitse Graniitvillas oleks suurem tantsupõrand. Üks esitus oleks talle ka peaaegu pisara silma toonud.

Laura lindistas Joel Remmeliga augustis duoalbumi, mis läheb oktoobris müüki nii Eestis kui Jaapanis. Plaat sisaldab küll jazz-muusikat, aga sel aastal on plaanis välja anda ka üks poppsingel.

Laura jaoks on huvitav kuulata kuidas 1930ndatel aastatele poppmuusikana kõlanud jazzist on tänapäevaks saanud pigem nišimuuska.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles