Uus «Riskikuller» kolis «Troonide mängust» superkangelase rolli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ed Skrein
Ed Skrein Foto: SCANPIX

Kinolinale naaseb uues kuues Prantsusmaa viimase kümnendi edukamaid kinoprojekte.

«Riskikuller. Täiskäigul edasi» («The Transporter Refueled») esitleb uut peakangelast, Briti näitlejat Ed Skreini. Pole kahtlustki, et 11. septembril linastuva filmiga saavad 32-aastasel näitlejal olema käed-jalad tööd täis, sest filmile on tulemas lisaks veel kaks osa. Kes on see Londonist pärit perspektiivikas ja karismaatiline näitleja?

Ed Skrein on eelkõige tuttav hittsarjast «Troonide mäng», kuigi mängis ta seal vaid ühe hooaja. Ed Skrein pole siiani andnud selget vastust küsimusele, miks ta lõpetas mängimise «Troonide mängus», kuid jutud käivad, et selle põhjuseks oli ettepanek osaleda filmis «Riskikuller».

Teismeliseeas poleks keegi osanud arvata, et Edi ootab tulevikus peadpööritav filmikarjäär. Ta liikus Londoni tänavajõukudes ja alles kakluses saadud noahaav sundis noormeest oma elu üle tõsiselt järele mõtlema. 17-aastaselt tegi ta elus kannapöörde – Ed alustas modellikarjääri ja läks näitekunsti kooli. Hiljem proovis ta kätt ka muusikamaailmas. 2007. aastal ilmus tema hip-hop album, mis oli salvestatud koostöös teiste Briti muusikutega.

Praegu elab näitleja koos naise ja lapsega Londonis ning on pühendunud täielikult näitlejatööle. 

Tööst Ed Skreinil puudu ei tule. Lähiajal on tema osalusel valmimas veel kolm filmi. Näitleja ise tunnistab, et tahtis juba lapsena mängida superkangelast. Eelnevate «Riskikullerite» peategelane oli kõva käsi autojuhtimises ja võitluskunstides. Uutes filmides on aga enam rõhku pandud peadpööritavatele trikkidele.

«Riskikuller. Täiskäigul edasi» on kinodes alates 11.09.2015.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles