Elu24 video! Tasuta taksot sõitnud Jan Uuspõld: 77 vastamata kõnet ja ametid, mida Jan veel hästi oskab

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld takso 08.09.2015
Jan Uuspõld takso 08.09.2015 Foto: Viktor Burkivski

Teisipäeval, 15. septembril jõuab Kanal 2 eetrisse uus komöödiaseriaal „Takso“, kus Jan Uuspõllu kehastatav taksojuht Urmas Kuldnokk peab hakkama saama kõige ja kõigiga, kes ta auto tagaistmelt läbi käivad. Iga episood on katkematu sketšide ja pööraste klientide jada, kus vaatame taksojuhi elu läbi tagasivaate-kõverpeegli. Täna aga sõitis Jan Uuspõld Tallinnas tasuta taksot ning viis linlasi tellitud kohtadesse. Elu24 uuris, kuidas Jani päev läks!

Näitleja Jan Uuspõld rääkis, et päev taksot sõites läks väga hästi ja kohtus igati meeldivate inimestega. "Sain uusi sõpru ja kontakte. Ma ütlen, et taksojuhi amet on väga kasulik amet," rääkis näitleja, et vaba hetke tal kella üheteistkümnest kaheni ei olnud ja esimene helistaja soovis sõitu juba kümme minutit enne väljakuulutatud aega.

"Vast kümme klienti jõudsin vedada. Tuleb välja, et mõtled, et sada klienti nelja tunniga - mis see ära ole - ei jõua nii kiiresti," pajatas Uuspõld. Intervjuu ajaks oli mehe telefonis kokku lausa 77 vastamata kõnet ning ühele kõnele vastas näitleja taksojuht Urmas Kuldnokana ka intervjuu kestes. Tuleb välja, et mõni huviline helistas ka niisama helistamise pärast ja sõita ei soovinud.

Taksojuhina Jan Uuspõld täna linnas ära ei eksinud, kaks korda tuli kasutada ka GPSi. 

Vaata videost, mille vastu taksot sõitnud inimesed kõige rohkem huvi tundsid ja mida Jan Uuspõld veel hästi teha oskab! "Ma olen väga hea puusepp, ehitasin riiuli omale koju!" on alles algus ametitele, mida Jan kindlasti oskab, aga veel proovinud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles