Tallinnas peab avapidu grillbaar ja peokoht Pai

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpipunt 5LOOPS
Räpipunt 5LOOPS Foto: promo

Tallinnas avab Roseni tänaval uksed uhiuus söögikoht-baar ja peopaik Pai.

Pai menüüst leiab erinevaid grillroogi, hooajalisi suppe-salateid, kindlasti klassikalise burgeri, kuid unustatud pole ka veganitest külalisi. Nädala sees on käigus ka igapäevaselt muutuv lõunamenüü.

Foto: promo

Nädalavahetustel muundub Pai aga hubaseks peopaigaks, mida jagub soojade õhtute puhul ka kahele terrassile.

Esimene pidu selsamal 11. septembri õhtul toob Pai lavale Tartust alguse saanud hiphop-projekti 5LOOPS - poisid, kes armastavad 90ndate räpi hõngu ja on selles vaibis tänaseks välja andnud lausa kolm albumit.

See pole muidugi kõik – atmosfääri loob ka enda sõnul “lasnamäe stiilis” hiphoppi viljelev LSTEELO. Kõige tipuks lendab kohale (või tuleb laevaga) Soome legendaarse plaadifirma Top Billin lõpuboss SHARKSLAYER aka Sir Nenis, kes kütab kõige kuumemaid välismaa biite hommikuni välja! Kavas olla future hiphop/trap, kuid arvestades härra sümpaatiat ka house’i ja isegi dancehalli vastu, saab tema sett ilmselt kõigile üllatuseks.

Meeleolu aitavad veel luua Dj Kurm, Tsr, Maxim Adel, Slin ja Goldie Lac.

Rohkem infot Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles