Alasti meest peeti saatanaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alasti meest peeti saatanaks
Alasti meest peeti saatanaks Foto: SCANPIX

Prantsusmaa pealinnas Pariisis leidis möödunud pühapäeval aset kummaline juhtum, mille käigus hukkus üks väikelaps.

Pariisis La Verrieris tekkis ühes peres paanika, te nende korteris on saatan, kirjutab Huffington Post.

Juhtum sai alguse sellest, et üks naine nägi magamistoas oma alasti meest, kuid unesegasena pidas teda kummituseks või saatanaks ja hakkas karjuma.

Mees ehmus ja jooksis toast välja. Teises toas televiisorit vaadanud pereliikmed ehmusid naise karjumise peale ning sattusid samuti paanikasse kui alasti meest nägid.

«Nimetatud mees oli alasti, väidetavalt tõusis ta üles, et minna nutva neljakuuse lapse juurde. Samas korteris elavad sugulased pidasid teda aga kuradiks,» selgitas Versailles`i piirkonna prokurör Odile Faivre.

Üks selle pere naisliikmetest haaras köögist noa ja pussitas meest, enne kui koos teiste pereliikmetega rõdule põgenes ja sealt alla hüppas.

Selle pere neljakuune laps sai kolmandal korrusel asuvalt rõdult alla kukkudes raskelt vigastada. Laps viidi Pariisi lastehaiglasse, kus ta paar tundi hiljem suri.

Seitse selle pere liiget vajasid erinevate vigastuste tõttu haiglaravi.

Politsei ei leidunud selles juhtumis jälgi narkootikumide ega ebatavaliste religioossete rituaalide kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles