Tallinlane, vajad küüti? Uuspõld sõidab täna kuni kell 14 taksot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omaaegne unelmate auto: Jan Uuspõld Žiguli 2103 roolis. Eriti kiidab ta auto käigukangi, mis tema sõnul käib salongis «hästi väiksed distantsid, plõks ja plõks sisse – ülihea!».
Omaaegne unelmate auto: Jan Uuspõld Žiguli 2103 roolis. Eriti kiidab ta auto käigukangi, mis tema sõnul käib salongis «hästi väiksed distantsid, plõks ja plõks sisse – ülihea!». Foto: Liis Treimann

See on täitsa tõsi – juba täna, 8. septembril ajavahemikul kell 11:00-14:00 sõidab näitleja Jan Uuspõld taksoks kohandatud autoga mööda Tallinnat ringi ja võtab peale kõiki soovijaid, kel kuskile rutt või kel niisama huvi Janiga üks muhe sõit teha. Sõidud on tasuta!

Kuidas sõitma saada? 

Proovi Jan telefoni teel 8. septembril alates kell 11 toru otsa saada – 

telefoninumber on 58 57 08 06.

Kui oled üks õnnelikest, kes liinile pääsevad, siis anna meile oma sõidukogemusest märku - näiteks Kanal 2 Facebooki lehel või Takso Facebooki lehel. 

„Takso“? Mis see on? 

Teisipäeval, 15. septembril jõuab Kanal 2 eetrisse uus komöödiaseriaal „Takso“, kus Jan Uuspõllu kehastatav taksojuht Urmas Kuldnokk peab hakkama saama kõige ja kõigiga, kes ta auto tagaistmelt läbi käivad. Iga episood on katkematu sketšide ja pööraste klientide jada, kus vaatame taksojuhi elu läbi tagasivaate-kõverpeegli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles