Moegalerii: Tiina Talumees uus kollektsioon teeb kummarduse naiselikkusele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tiina by Tiina uus sügistalvine kollektsioon on inspireeritud 50-60’ndate ajatust naiselikkusest, tuues kaunilt esile kandja figuuri. Kollektsioonist leiab nii igapäevase mugava linna- ja kontorirõiva kui ka pilkupüüdvad pidulikud komplektid, mida ühendab kaunis roosiõiemotiiv.

Foto: Viktor Koshkin

„Olen Tiina by Tiina loonud tegusale ja edukale naisele, kes vajab rõivast, milles ta näeb hea välja terve päeva, olgu tegemist töökohtumise või õhtuse vastuvõtuga. Kollektsioonist leiab nii ajatult klassikalisi rõivaid, mis alati riidekapis peavad olema, kui ka efektseid pilgupüüdjaid, mida nendega kombineerides saab sügisele stiilselt vastu minna,“ rääkis Tiina Talumees.

Foto: Viktor Koshkin

Kollektsiooni pidulike komplektide kuldses, punases ja mustas värvigammas aimub pühadeootust, barokihõngu ja mõisaromantikat.

Foto: Viktor Koshkin

Näiteks leiab sealt mustad pitspluusid, kerge metalse sädelusega 50-ndatest inspireeritud hõlmikjakid ja tõeliselt kuningannalikud punased ja kuldsed pikad plisseerkleidid, mis nende kandjat saabuval pidude hooajal kindlasti märkamatuks ei jäta.

Igapä

Foto: Viktor Koshkin

Eesti disaini eelistav naine saab välja näha kollektsiooni kuuluvates mugavates, kuid elegantse joonega linna- ja kontorirõivastes, mille värvigammas kohtab seekord türkiisi, fuksiat ja tumesinist.

Foto: Viktor Koshkin

Kaunilt keha järgivad pluusid, seelikud ja kleidid on valmistatud Itaalia päritolu kvaliteettrikotaažist.

Foto: Viktor Koshkin

Tiina by Tiina sügistalvise kollektsiooni osaks on ka klassikaliselt šikid talvemantlid, mis on valmistatud samuti Itaalias toodetud ülikvaliteetsest villa, kašmiiri ja viskoosi segust.

Foto: Viktor Koshkin

Kollektsiooni täiendavad stuudiopoes saada olevad kõrvarõngad ja käekotid, mis sobivad ideaalselt kõikide komplektide juurde.

Tiina by Tiina Talumees sügistalvist kollektsiooni esitletakse Tallinn Fashion Weeki raames toimuval moeetendusel 22. oktoobril.

Foto: Viktor Koshkin

Tiina by Tiina Talumees on väikeseeria rõivabränd, mis toodetakse Tiina Talumehe moestuudios erinevatesse suurusnumbritesse ja mis oma hinnaklassilt on soodsam kui Tiina Talumehe kõrgmoekollektsioonid.

Tiina by Tiina kollektsiooni saab osta Tiina Talumehe moestuudio salongpoest Rotermanni 5, kus kliente alati hea meelega neile sobivaima valikul konsulteeritakse, aga ka Tallinna Kaubamajast, Siisoni veebipoest www.siison.ee ja Eesti Moedisaini Päevade raames Tartu Kaubamajast.

Vaata moegaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles