Isasid ja lapsi oodatakse nukumööblit valmistama

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötoas õpitakse valmistama nukumööblit.
Töötoas õpitakse valmistama nukumööblit. Foto: Erakogu

Neljapäevani saab iga päev kell 17.30 õppida Tallinna vanalinna Meistrite hoovis meisterdama nukutube ja tillukest mööblit. Töötubadesse oodatakse ennekõike isasid lastega, et inspireerida mehi asjatundlikul juhendamisel lastega ühiselt tegutsema.

“Kahjuks on lood nii, et lastega koos meisterdavad ja teevad käsitööd peamiselt naised,” tõdes üks idee autoreid Mae Kivilo. “Seekord teeme teisiti ja kutsume mehi koos lastega töötuppa, et asjatundlikul juhendamisel valmis teha väikeses mõõdus tuba, laud, tool või kapp. Tahame, et töötoas kogetu inspireeriks mehi kodus edaspidigi lastega ühiselt tegutsema ja julgustaks kõiki loovale mõtlemisele.”

Töötubade tarbeks on ette valmistatud joonised ja lõiked eri objektide valmistamiseks. Töötoas kasutatavad materjalid on paber, papp, puit, liim ja taaskasutusmaterjalid. Kõik materjalid saab kohapealt. Pärast töötubasid korraldab Emma Leppermanni stuudio-pood valminud töödest nädalase näituse.

Igal õhtul mahub töötuppa 12 inimest, mistõttu palutakse eelnevalt registreerida telefonil 516 3938 või e-posti aadressil emma@emmaleppermann.ee.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles