Möllugalerii: Hard Nation alustas hooaega Frontlineriga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hard Nation alustas viiendat hooaega Rock Cafes, kus astus üles Hollandi DJ ja produtsent Frontliner.

Foto: kristian ilves

Hardstyle'i DJ ja produtsent Frontliner (Barry Drooger) on enim tuntud mitmekülgse lähenemise poolest oma žanrile. Tema viimane album «Producers Mind» on selle näiteks ning suurimad hitid «Dream Dust» ja «Lose the Style» on tõestuseks tema oskustele tunnetada ja üllatada oma fännide soove. Kuigi tavapäraselt ilmub ta publiku ette kõige suurematel ja kõrgematel lavadel üle maailma, on ta siiski säilitanud kontakti publikuga.

See andiski talle 2012. aastal idee korraldada kampaania «For the People», mille raames ta kaasas publiku emotsioone ning osalust oma muusikasse, sündmustesse ja ka kogu karjääri. «For the People» pakkus ta fännidele võimaluse osaleda tema töös muusikuna ning samaaegselt pakkus ka võimaluse midagi oma osaluse eest vastu saada.

Frontlineri karjääri on saatnud edu alates 2006. aastast, mil tema (sel ajal veel tuntud kui Abject) ja Headhunterz ühendasid jõud, et luua kaks lugu «Scantraxx Rootz» ning «End of My Existence», mis avaldati plaadifirma Scantraxx Recordzi alt.  Sellest alates on ta avaldanud muljetavaldavalt palju albumeid nii sooloartistina kui ka koostööna erinevates projektides. «Spacer» oli 2008. aasta enim mängitud hardstyle'i lugu maailmas ning seda peetakse tänini üheks populaarseimaks muusikapalaks kogu žanris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles