Wayne Rooney tähistas Dubais palgatõusu ja sünnipäeva

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne ja Coleen Rooney
Wayne ja Coleen Rooney Foto: SCANPIX

Jalgpallur Wayne Rooney sõlmis hiljuti jalgpalliklubiga Manchester United viie aasta pikkuse lepingu, mis tagab talle 200 000 naela suuruse nädalapalga ehk aastas 10,4 miljonit naela.

Jalavigastusest parenev Rooney läks koos abikaasa Coleeniga Dubaisse luksuspuhkust veetma ning palgatõusu ja sünnipäeva tähistama, kirjutab Daily Mail.

Mitmed Briti väljaanded ilkusid, et kui Rooney kallab endale 32 kraadises kuumuses kokteile sisse, siis ManU mängijad peavad rõskes sügisilmas mängima.

Rooneyd puhkavad Dubai seitsmetärnihotellis Burj Al Arab sviidis, kus öö maksab 2000 naela.

Wayne Rooney tähistas Dubais oma 25. sünnipäeva.

Kõmufotograafide andmetel tarbisid Rooneyd üsna suure summa eest toite ja jooke. Näiteks klaas šampanjat maksab seal 36 naela.

Väidetavalt tellis paar oma sviiti ka hiina toitu, mis läks maksma 300 naela.

Selle aasta alguses oli Wayne ja Coleen Rooney abielus kriis kui tuli päevavalgele, et mees oli naise raseduse ajal prostituutide teenuseid kasutanud.

Coleen Rooney kolis siis mõneks ajaks vanemate juurde. Hiljem leppisid Rooneyd ära. 

Wayne Rooneyl on plaanis oma sünnipäeva tähistada ka kodus Cheshires`is asuvas villas, kuhu väidetaval kutsutakse 100 külalist.

Fotosid vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles