Tanel Padar & The Sun tähistab uue singli ilmumist akustilise suvelõpukontserdiga

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar & The Sun
Tanel Padar & The Sun Foto: promo

Singli «Tormid ja tõusuveed» esitlus toimub neljapäeval, 10. septembril Kultuurikatla aias PADA.

Neljapäeval, 10. septembril mängib Tanel Padar & The Sun teile sel suvel viimast korda õrnalt ja õues Kultuurikatla aias nimega PADA bändi akustilisel kontserdil «Veidi valjem kui vaikus». «Kultuurikatla hoov nimega Pada võlus meid oma hea feeling'uga ning koht annab võimaluse kontserdi nautimiseks nii päikesepaiste kui ka vihmasajuga,» kiidab kontserdipaika bändi basskitarrist Danel Pandre.

Bänd tähistab PADAs uue singli «Tormid ja tõusuveed» ilmumist The Suni suve alguses välja tulnud albumilt «Ma näen sind». Kuidas sündis loo tekst, valgustab sõnasepp Martin «KID» Saaremägi: «Kuulasin selle loo demo ja umbes veerand tundi hiljem oli kolme loo jagu teksti valmis ning bändile teele saadetud. Samas ei suutnud klappe ikka peast võtta – selles loos on see miski, mis köidab. Siin on haarav salmiosa ning igatsev refrään, justnagu elus endas, kus on tõusud ja mõõnad käsikäes.»

«Bändi suvi on olnud erakordselt toimekas. Siia on mahtunud uue materjali albumiks vormistamine, kümned esinemised ning telesaate võtted. Otsustasime suvehooajale panna väärika punkti Kultuurikatla hoovis aset leidva akustilise kontserdiga, kus kuuleb nii värsket loomingut kui ka uuesti meelde tuletatud aastatetaguseid palu,» kommenteerib toimuma hakkavat bändi solist Tanel Padar.

Uksed avatakse 19.00, kontserdi algus 20.00. Piletid Piletilevi müügipunktidest.

Bändi uus singel «Tormid ja tõusuveed» ilmub koos videoga juba sel kolmapäeval.

Tanel Padar & The Suni tegemistega saad end kursis hoida Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles