Vaata Kanal 2 uue sarja «Reetmine» esimest osa veebist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tundeküllane ajastu-draamasari «Reetmine»
Tundeküllane ajastu-draamasari «Reetmine» Foto: Kanal 2

Eile, 6. septembril esilinastus Kanal 2s uus tundeküllane ajastu-draamasari «Reetmine» sarjade «Süütu süüdlase“ ja «Keelatud armastuse» tegijatelt. Täna kell 18 jõuab eetrisse sarja teine episood, esimest osa on võimalik aga interneti vahendusel tasuta järele vaadata.

Sari viib meid aastasse 1967 ja selle keskmes on neljalapseline Akarsude perekond. Isa Ali töötab merekaptenina ja veedab seeläbi palju aega perest eemal. Lapsi kasvatab peamiselt ema Cemile.

Kui isa ühel päeval taas reisilt koju tuleb, leiab tema naine mehe taskust kirja. Selgub, et mehel on võõral maal teine naine – keegi Caroline. Akarsude elu pööratakse peapeale. Kas Cemile suudab oma mehele andestada? Millise tee valib Ali – kas Cemile’i või oma salaarmastuse? Kas lapsed suudavad oma isale tema armuafäärid andestada või sunnitakse Ali hoopiski omaenese kodust lahkuma?

«Reetmine» on Kanal 2s tänasest, 7. septembrist argipäeviti kell 18.

NB! Sarja esimene episood on Kanal 2 VeebiTVs tasuta vaatamiseks üleval 7 päeva (kuni 13. september kell 20) ja seda näevad Eesti territooriumi elanikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles