Video! Annely Adermann kiitis Elu24 head tööd

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 4.septembril toimus TV3 sügishooaja värvikas ja mummuline avapidu, kus sai nautida mänge, head muusikat ja telenägude seltskonda. Teiste seas oli kohal ka mummuline Annely Adermann.

TV3 «Seitsmeste uudiste» värske produtsent Annely Adermann rääkis Elu24le, et tal on uues ametis haudumas palju ideid ja plaane, aga detailidest on veel tema sõnul vara rääkida.

«Muutused tulevad. Võib-olla veel mitte homme-ülehomme, aga midagi juba susiseb ja võib-olla jaanuarikuus juhtub midagi sellist, et vaataja mõtleb, et ohoo, midagi teistsugust või võtab hoopis peast kinni,» lisas Adermann, et ei saa olla neutraalset programmi ja kõige parem tele on see, mida sa kas armastad või vihkad.

Foto: Erlend Štaub

Lisaks on Adermann veendunud, et hea meelelahutus on parim viis paarisuhete arendamiseks: «Kui inimesed elavad aastakümneid koos ja neil pole millestki rääkida, siis pärast head ja kirglikku telesaadet hakkavad nad omavahel diskuteerima.

Intervjuu lõpetuseks jagas telestaar ka mõned kiidusõnad Elu24 tegusale tiimile. «Te olete nende avalike suhete aastate jooksul olnud vaat et kõige suuremad sõbrad, sest te teete oma tööd väga hästi, kiiresti ja olete väga nutikad. Mis kõige tähtsam, arukad ja ilusad,» tegi Adermann meie tiimile mõttepai.

Vaata videost, kui kergesti oleks TV3 tuntud nägu nõus minema üle konkurentkanalisse?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles