Pet Shop Boysi uue video lavastab Peeter Rebane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pet Shop Boys filmis Eestis uut videot
Pet Shop Boys filmis Eestis uut videot Foto: Jelena Rudi

Esmaspäeval salvestati Tallinnas Vene teatris kultusbändi Pet Shop Boys uut muusikavideot, mille režissööriks on meelelahutusfirma BDG juht Peeter Rebane.

Vene teatri töötajad rääkisid Elu24 fotograafile, et Pet Shop Boys olid juba päeval ka isiklikult kohal. Võtted toimuvad veel homme Vene kultuurikeskuses ja mitmes teises paigas.

Üritus pakkus huvi ka mitmetele kohalikele kuulsustele, kohal olid näiteks tippjuuksur Denis Kovalenko ja seltskonnaajakirjanik Leemet Prits.

Filmimine toimus väga salastatult ja Inglise managemendi nõudel ruumis sees pildistada ei lubatud. Massistseen filmiti suures saalis, kus laval olid teatridekoratsioonid.

Pet Shop Boysi uue singli «Together» video peaks vaatajate ette jõudma novembri lõpus.

Inglise elektroonilise tantsumuusika duo Pet Shop Boys moodustavad Neil Tennant (vokaal, klahvpill ja mõnikord kitarr) ning Chris Lowe (klahvid).

Pet Shop Boys on maailmas müünud üle 100 miljoni plaadi ning neid peetakse Briti muusikaajaloo üheks edukamaks duoks. Nad on võitnud kolm Briti muusikaauhinda ja kandideerinud kuus korda Grammyle.

Alates 1986. aastast on 22 Pet Shop Boysi lugu jõudnud Briti singlimüügitabeli esikümnesse, millest neli saavutasid esikoha: «West End Girls», «It's a Sin», «Always on My Mind» ja «Heart».

Kuula laulu «Together» teaser-klippi allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles