NUKU teater avab hooaja maastikumängu ja Trafficu kontserdiga

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Star FM Suvetuur 2015. Getter Jaani, Birgit, Traffic ja 2 Quick Start Paide Vallimäel
Star FM Suvetuur 2015. Getter Jaani, Birgit, Traffic ja 2 Quick Start Paide Vallimäel Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel pühapäeval, 6. septembril, avab NUKU teater oma 64. hooaja Auna teatrimajas. Üheks oluliseks hooaja avasündmuse osaks on peredele ja sõpruskondadele mõeldud maastikumäng, mille käigus tuleb Pelgulinnast üles otsida NUKU inimesi.

Maastikumängu eesmärk on tutvustada teekonda NUKU muuseumist vanalinnas Auna teatrimajja Pelgulinnas. Maastikumäng laotub üle Pelgulinna ja vanalinna alguse, kus tosinas punktis ootavad NUKU näitlejad ja töötajad koos eri masti ülesannetega. Mäng on jõukohane igas vanuses lastele, noortele ja täiskasvanutele.

Ühine maastikumäng start antakse kell 12 NUKU muuseumist. Kõiki osalejaid oodatakse mängu lõpetamisele kell 13.45 Auna teatrimaja juures, kus loositakse välja auhindu ja tutvustakse teatrihooaja uuslavastusi.

Kel pole võimalik kell 12 muuseumi juurde tulla, saab endale sobiva liitumispunkti leida kaardilt, mis asub NUKU kodulehel. Osalevad seltskonnad jagunevad läbitud punktide arvu järgi kolme kategoorias – 3-5 punkti läbinud, 6-8 punkti läbinud ja 9-11 punkti läbinud. Auhindadeks on NUKU meened ja teatri- ning muuseumipiletid.

Auna teatrimaja juures algavad erinevad tegevused kell 13, mil avatakse mänguala, toimuvad õpitoad ja tegutseb NUKU laiendatud kohvik. Lapsed ja vanemad saavad omavahel osavust proovida klassikalistes õuemängudes nagu näiteks keksumäng, pallikool ja viis miinust. Teatrimaja esine asfalt kaetakse koos suure ühispildiga.

Samal päeval esietenduva „Gelsomiina tsirkuse“ puhul toimuvad kaks temaatilist õpituba – NUKU muuseumi poolt köögiriistade nukkudeks muutmise õpituba ja Aita ning Vello Vaheri tsirkuseõpituba.

Kell 14.00 algab teatrimaja ette ehitatud laval ansambel Trafficu kontsert. Päev lõpeb kell 15 algava väikelastelavastusega „Tsuhh, tsuhh, tsuhh“ teatri suures saalis. Teatrimaja piletilaud on sel päeval erandkorras avatud kella 11-15 ning seal müüakse sügiseste etenduste pileteid  kuni -40% soodustusega.

Hooaja avasündmuse teatrietendused on piletiga, kõik ülejäänud tegevused tasuta. Lisainfot saab NUKU kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles